"Azt forgalmazza, amit keresnek!"

"Jó lenne ha rendelésem rendre kiszállítaná, mert állandóan a boltban vagyok!"

"Fontos, hogy időről időre hozzon új terméket, azt szeretik a vevőim. "

"Nekem az a legfontosabb, hogy árban jó legyen!"

"Nem tudok versenyezni a nagyokkal, ne legyen bent multikban a márka!"

"Legyen minden az autón! Akkor tudom, hogy mi kell, ha látom!"

"Szeretem élőben látni, megfogni az új terméket."

"Olyan beszállítóra van szükségem, aki kizárólag egy termékkategóriával foglalkozik, de ott széles választékot nyújt!"

"Tudjak saját jelszóval, weben is rendelni."

Nos, a Vitasnack Hungary Kft pont egy olyan cég, amely ezekre az igényekre alapozva végzi tevékenységét, alakítja portfólióját, építi fel arculatát. A Viszonteladóinkat rendszeresen látogatjuk, a Gazdik pedig számíthatnak a jól bevált falatokra.

Az elmúlt 10 évben a fentiekhez hasonló mondatokat hallottam és - őszintén szólva - hálás vagyok ezeknek a kijelentéseknek, olykor felszólításoknak, párszor kritikának: a legtöbb építő jelleggel hatott. Évről évre igyekeztünk megfelelni vásárlóink igényeinek, - közvetett módon - a gazdik elvárásainak és nem utolsó sorban négylábú végfelhasználóinknak.

A mai napig élénken él bennem: egy kis autó csomagtartójából kínáltam a sárga dobozos jutalomfalatokat és minden ismeret nélkül csak reménykedtem, hogy a mutatós csomagolás "eladja magát". Kezdetben eladta. Az évek alatt azonban mind a piac, mind pedig a tapasztalat megmutatta, hogy ennél jóval több kell. Finomat és szépet más is tud adni, de megoldást kínálni a sokrétű igényekre, úgymint "jót vigyél, jól tálalva, megfelelő időben és mosolyogj is hozzá", már annál kevesebben tudnak.

Folyt. köv. - feltöltés alatt..